UniquelyMe
wees uniek, wees jezelf

Wij helpen jou om jezelf te ontplooien, zodat je kunt doen waar je goed in bent.

 • Zelfinzicht

 • Zelfhulp
 • Zelfregie

Herken je één of meerdere van deze uitdagingen?

 • Ik wil mijzelf doorontwikkelen in mijn eigen functie en wil ontdekken waar de kansen liggen
 • Ik ben toe aan nieuwe uitdaging en zoek nieuwe inzichten voor richting op mijn carrierepad
 • Ik merk dat de onderlinge communicatie stroef en moeizaam loopt in de samenwerking
 • Ik wil meer in mijn kracht komen of meer van mijn kracht uitgaan in mijn team
 • Ik merk dat ik de aansluiting met mijn werk mis en wil weten wat mijn drijfveren zijn
 • Ik wil weerstand willen ontdekken bij veranderingen en willen omzetten in een proactieve houding

Waar kunnen wij jou in ondersteunen?

Ontdek jouw DISC factor

DISC is een model voor gedragsanalyse dat helpt om verschillende communicatiestijlen en gedragsvoorkeuren te begrijpen. Door je DISC factor te kennen, zul je beter begrijpen hoe je je presenteert en hoe je met anderen kunt communiceren. Je zult ook leren hoe je je eigen stijl kunt aanpassen aan de stijlen van anderen, zodat je effectiever kunt samenwerken.

Ontdek jouw Drijfveren

De uitkomsten van een Drijfveren analyse helpen jou om je passies en motivaties te ontdekken, en deze te gebruiken om je persoonlijke doelen te bereiken. We zullen samen werken aan een plan om uw drijfveren te versterken, zodat u meer energie en focus heeft om uw doelen te bereiken.

Of je nu op zoek bent naar meer zelfinzicht, effectiever wilt communiceren op de werkplek, of je carrière een boost wilt geven, ik kan jou helpen om positieve veranderingen te creëren en je verder op weg te helpen naar zelfregie. In mijn rol als DISC & Drijfveren coach help ik professionals om hun communicatiestijlen te begrijpen en te optimaliseren, wat leidt tot verbeterde persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.
Ik ben officieel gecertificeerd DISC & Drijfveren coach.

Shahied Badoella MSc MEd

“Ik heb mijn online coachgesprek als zeer prettig ervaren. Shahied gaf mij een comfortabel gevoel door duidelijk te spreken over ontwikkelpunten. Hierbij gaf hij zowel aan wat een risico was per ontwikkelpunt als welke sterke punten hier tegenover staan. Dit deed Shahied heel concreet. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van mijn kwaliteiten zijn plus een helder beeld waar ik in de toekomst extra op moet letten“

Hessel Maris
Managementtrainee bij High Select

Shahied traint en coacht op een vakkundige en persoonlijke manier. Hij geeft ruimte om de ontwikkelvraag scherp te stellen en het vervolgproces samen vorm te geven. Tegelijk stuurt hij stevig op de wijze waarop de uitkomsten geïnterpreteerd moeten worden. Dat geeft mij een comfortabel gevoel, want door de essentie van de theorie te begrijpen, kan ik het toepassen in mijn denken en doen. Ik heb voor Shahied gekozen omdat ik hem vertrouw en omdat ik weet dat hij levert

Cornelis Vlot
Interim Communicatiestrateeg

“Wat voor mij erg werkte waren de verdiepende vragen die Shahied stelde op basis van mijn persoonlijke DISC & Drijfveren resultaten. Dit gaf mij aan dat Shahied de methodiek echt in de vingers heeft en jou als persoon verder kan helpen. Ik heb nu meer inzicht in mijn eigen valkuilen en hoe ik me beter kan verhouden tot collega’s met andere profielen. Ik kan Shahied van harte aanbevelen als DISC & Drijfveren coach”

Jelte Vegter
Organizational anthropologist

“Verander je om jezelf te blijven, maar onthoud dat verandering alleen echt betekenis heeft als je jezelf blijft ontwikkelen”

~ Shahied Badoella

Het is tijd om te groeien door meer zelfinzicht

Wij weten dat je proactief wil zijn en de regie van jouw persoonlijke ontwikkeling in eigen hand wil nemen.

Om dat te kunnen doen heb je de blauwdruk van jouw unieke persoonlijkheid en innerlijke drive nodig. Het probleem is dat je gebrek aan goede ondersteuning en begeleiding ervaart om eigen regie te nemen en daarmee zelfstandig te onderzoeken welke richting jij op moet waardoor je je tegengehouden voelt. Wij geloven dat iedereen uniek is gemaakt. Wij begrijpen dat iedereen een plek verdient om tot bloei te komen. Wij geven niet alleen om jouw blauwdruk van je unieke persoonlijkheid, wij geven ook om jou.

Wat levert jouw investering op?

 • Ik weet wat mij motiveert en waarvoor ik elke dag uit mijn bed uitkom,
 • Ik weet welk gedrag ik laat zien en heb meer inzicht in het gedrag van de ander,
 • Ik weet hoe ik mijn gedrag effectief kan sturen en meebeweeg naar een win-win situatie,
 • Ik weet hoe ik mijn communicatiestijl afstem op de mensen om mij heen om ze mee te nemen in mijn plannen

 • Ik weet nu mijn sterke punten en onderken mijn energielekken,
 • Ik weet nu hoe mijn ideale werkomstandigheden uitzien.