Interimmanagement

HBO onderwijs

In een hoog tempo vinden er verschillende terreinen veranderingen plaats, binnen het onderwijs en in onze maatschappij. Dat vraagt om o.a. hbo communicatieopleidingen in te spelen op toekomstgericht onderwijs.

In de meeste ontwikkelopgave kan het opleidingsmanagement zelf veel oppakken. Aan de andere kant betekent het dat er ook specifieke expertise of managementcapaciteit nodig is die niet a la minut voor handen is maar wel voor een bepaalde periode noodzakelijk is.

Heeft u behoefte aan de volgende specifieke expertise:

  • Mede sturing aan de vorming en implementatie van onderwijsvernieuwing en bijbehorend organisatietraject
  • Ondersteunen bij onderzoek, beleid naar een succesvolle aanpak en inbedding van diversiteit en inclusiviteit
  • Begeleiden van een (re)organisatietraject, het uitvoeren en bewaken van het HR-beleid en de financien binnen een opleiding.
  • Mede sturing aan het voorbereidingsproces, de projectorganisatie en uitvoering van een accreditatie van een opleiding.
  • In het primaire proces: vervanging en/of waarneming van opleidingsmanager en faculteitsdirectie
  • Vanuit bedrijfsvoering of staf: vervanging en/of waarneming communicatiemanager, – directeur en onderwijsbureaumanager.

Strategieontwikkeling
diversiteit & inclusie

Wilt u ondersteuning bij organisatieverandering met de focus op diversiteit en inclusie? Wilt u diversiteitsbeleid stimuleren en inclusie op de werkvloer bevorderen? Wilt u al een tijdje de stap maken naar een strategische diversiteitsaanpak vanuit een veranderkundigperspectief?

Interimmanagement HBO onderwijs nodig?

Bel ons op telefoonnummer +31613467846, stuur een e-mail naar info@badoella.com of gebruik dit contactformulier:

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.