Interimmanagement

Communicatie

De schaarste in professionele communicatiemensen is toegenomen. Het is niet eenvoudig om nieuwe professionals te vinden op sleutelposities. Dan biedt een interim communicatiemanager/-directeur met veel vlieguren vaak de uitkomst. En die zich ook gespecialiseerd heeft in strategische communicatie in combinatie met verandermanagement in de brede zin van het woord.

Steeds meer organisaties zien de kracht van strategische communicatie in om relevant te blijven in een doorlopende veranderende samenleving. Passend bij het tempo van de organisatieontwikkeling, ondersteun ik het directieteam bij het tot stand brengen van een gedragen strategische communicatievisie passend bij de organisatiestrategie.

Heeft u behoefte aan:

Bij strategische heroriëntaties met de focus op reputatie, innovatie en diversiteit houden wij de missie, visie en strategie tegen het licht, om duidelijk te maken hoe futureproof uw organisatie is in een open en inclusieve samenleving. En waar u eventueel moet bijsturen dan wel vernieuwen.

U heeft een grootschalig (re)organisatietraject of strategisch project afgerond. Het succesvol implementeren en communicatie over veranderingen is een vak apart. Het vraagt om focus, tijd, kennis en ervaring.

Het werven van een communicatiemanager kost vaak veel tijd. Wanneer u op korte termijn communicatiemanagement kracht nodig hebt kan dit belemmerend werken. Bijvoorbeeld voor het tijdelijk vervangen van uw communicatiemanager of -directeur. Of voor het vervangen van deze senior managementfunctie in de periode dat u op zoek bent naar permanente invulling van de vacature.

Het ontwikkelen van een strategisch communicatieplan dat houvast en inspiratie biedt voor alle lagen van de organisatie. Ik help u op dit gebied door uw strategie te vertalen naar communicatie, symboliek en gedrag.

Vroegtijdig observeren, doorzoeken en analyseren van invloeden, risico’s, kansen en ontwikkelingen rondom de reputatie. Ik help u daar pro-actief op inspelen en richting te geven zodat u een stap voor bent.

In verbinding met uw omgeving investeren in partnership en wederzijds vertrouwen. Ik help u de relevante maatschappelijke partners te signaleren en de maatschappelijke verbinding te zoeken.

Het fundamenteel sterker maken van de positie, rol, de waardepropositie en geïntegreerde organisatie van communicatie als strategische managementpartner en/of afdeling. Ik kan u ondersteunen en begeleiden bij de transitie.

Ik begeleid u met duidelijke, praktische adviezen, die erop gericht zijn de reputatie van uw organisatie zo min mogelijk te laten beschadigen.

Strategieontwikkeling
diversiteit & inclusie

Wilt u ondersteuning bij organisatieverandering met de focus op diversiteit en inclusie? Wilt u diversiteitsbeleid stimuleren en inclusie op de werkvloer bevorderen? Wilt u al een tijdje de stap maken naar een strategische diversiteitsaanpak vanuit een veranderkundigperspectief?

Interimmanagement communicatie nodig?

Bel ons op telefoonnummer +31613467846, stuur een e-mail naar info@badoella.com of gebruik dit contactformulier:

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.