StoryCom
waar uw verhaal tot leven komt

Wij helpen u als CEO of als bestuurder om uw visie en boodschap te versterken
en uzelf en uw organisatie te positioneren.

Wilt u als (politieke) bestuurder uw maatschappelijke impact vergroten en beter zichtbaar zijn in de media? Heeft u behoefte aan een urgentieagenda om te sturen en te focussen? Heeft u als bestuurder een persoonlijke drijfveer om maatschappelijke doelen te verwezenlijken?

Het is tijd om uw boodschap te verduidelijken en een plan te maken. Tijdens een werksessie werk ik met u samen aan een persoonlijke positioneringsgids. Het doel is om scherp te stellen op welke persoonlijke maatschappelijke thema’s u zich de komende periode kunt richten in combinatie met een communicatiekalender. De positioneringsgids biedt houvast en inspiratie voor u, uw team en organisatie.

De positioneringsgids bevat:

  • een DISC en Drijfveren profielanalyse – het in kaart brengen van uw voorkeursstijlen, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden om uw persoonlijke effectiviteit in een versterkte positie te brengen.
  • een persoonlijk Brandscript – door elementen gebruik te maken van storytelling gebaseerd op het StoryBrand Framework komt uw verhaal tot leven en brengt uw publiek in vervoering.

  • een profiel van u als politieke bestuurder – het ontwikkelen van een bijpassend persoonlijk politiek- en communicatieprofiel dat houvast en inspiratie biedt voor u en u team.
  • thema’s urgentieagenda – het doorzoeken en analyseren van invloeden, risico’s, kansen en ontwikkelingen rondom uw persoonlijke maatschappelijke opgaven om pro-actief in te kunnen spelen en richting te kunnen geven.
  • communicatiekalender – het opstellen van kernboodschappen per thema, een contentplanning en geintegreerde communicatieaanpak om de thema’s sterk te laden en zichtbaar uit te dragen.

Voor wie?

  • Bestuurders (nieuwe en zittende)
  • Wethouders (nieuwe en zittende)
  • Raadsleden (nieuwe en zittende)
  • Politiek-maatschappelijke boegbeelden of personen
  • Directeuren en managers met een zichtbare publieke functie

Shahied Badoella

Jouw verhaal komt tot leven

Stelt u voor dat u de kracht had om uw verhaal te delen met de hele wereld – om mensen te inspireren, te motiveren en aan te zetten tot actie. Dit is waar StoryCom om draait – het geven van een stem aan uw verhaal en het creëren van impact.

Uw bedrijf realiseert impact, maar krijgt niet altijd de exposure die het verdient. Het probleem is dat u zoekende bent hoe u uw verhaal moet vertellen of de juiste mediakanalen kunt vinden om uw boodschap over te brengen.

Dat is waar StoryCom in beeld komt. We geloven dat elk verhaal het waard is om verteld te worden en we zijn vastbesloten om de stem te zijn van diegenen die misschien geen platform hebben om zichzelf te laten horen. Met onze deskundige storytelling-vaardigheden en uitgebreide netwerk kunnen we helpen om uw boodschap van uw organisatie naar het juiste publiek te brengen.

Het resultaat is meer dan alleen maar het delen van uw verhaal – het is het creëren van een beweging. Het is het inspireren van mensen om betrokken te raken, het aanmoedigen van verandering en het maken van een verschil. Met StoryCom kunt u er zeker van zijn dat uw stem gehoord zal worden en dat uw boodschap de harten van uw publiek zal raken.

Wilt uw impact versterken?

Volg een werksessie. Ik ben StoryBrand gecertificeerd.

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.