Strategieontwikkeling Diversiteit en Inclusie

Van aarzeling naar actie

Breng meer inclusiviteit en diversiteit
in jouw organisatie
zodat jij je ambitie waarmaakt en impact realiseert

Wij helpen directieteams bij strategische heroriëntaties of reorganisaties met de focus op diversiteit, inclusiviteit en impact.

Herken je één of meerdere van deze uitdagingen binnen jouw organisatie?

  • Ik heb moeite om de complexe diversiteitsvraagstukken binnen mijn organisatie te doorgronden en effectieve oplossingen te vinden.

  • Het ontbreekt mij aan een heldere strategie om diversiteit en inclusie te bevorderen, waardoor mijn voortgang stagneert.

  • Ik heb moeite om het belang van diversiteit en inclusie over te brengen aan alle managementlagen en medewerkers.

  • Ondanks goede bedoelingen loop ik vast in het vertalen van theoretische kennis naar praktische en meetbare interventies.

  • Ik ben bezorgd dat mislukte pogingen om diversiteit te omarmen, kunnen leiden tot reputatieschade en verlies van concurrentievoordeel.

  • Ik heb behoefte aan een deskundige gids die mij door dit proces kan leiden en mij de tools kan geven om diversiteit en inclusie richting te geven.

Wij weten dat je vooruit wilt en de weg vrij wil maken voor diversiteit en inclusie

Om dat te kunnen realiseren heb je een diversiteitsexpert nodig die jou ondersteunt om meer diversiteit en inclusiviteit in jouw organisatie te brengen. Het probleem is dat achterblijven je een gevoel van gemiste kansen geeft en dat maakt je niet daadkrachtig in je directieteam. Wij geloven dat organisaties die diversiteit ruimbaan geven, niet alleen sterker zijn, maar ook innovatiever en succesvoller. Wij begrijpen hoe machteloos het aanvoelt en dat is waarom wij organisaties helpen in hun transitiereis van achterblijven naar voorop lopen in diversiteitsmanagement.

En dit is hoe we dat doen

  1. We belichten diversiteit vanuit het perspectief van veranderkunde, leiderschap en communicatie.
  2. We baseren onze aanpak op wetenschappelijke inzichten en ontwerpen evidence-based interventies.
  3. We zorgen voor een succesvolle inbedding van diversiteitsmanagement en inclusief leiderschap binnen jouw organisatie.

“In de mozaïek van identiteit en diversiteit
schittert de ware pracht van
inclusiviteit als de as waar alles om draait”

~ Shahied Badoella

Shahied Badoella MSc MEd

Ondersteuning nodig?

Bent u benieuwd welke maatregelen uw organisatie kan treffen om de ambitie op diversiteit en inclusie te verwezenlijken? Bel ons op telefoonnummer +31613467846, stuur een e-mail naar info@badoella.com of gebruik dit contactformulier:

Jouw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.