Mijn missie

Ik ben onderdeel van een veelkleurig netwerk van communicatieprofessionals. Ik ben actief in Nederland en Suriname maar we zijn één team. Talent als basis, diversiteit als kracht. Immers mensen maken het verschil.

Ik sta voor de zaak en ben trots op de waarde die ik elke dag lever. Samen maken we impact en daarin word ik gedreven door drie passies: de toekomst naar voren halen voor mijn klanten, het diverser en inclusiever maken van het vakgebied waarin we werkzaam zijn en intelligente bruggen slaan tussen Nederland en Suriname om communicatie in een versterkte positie te brengen.

Mijn visie

Ik help u bij elke communicatieopgave om uw organisatieverandering te verwezenlijken. Hoe gevoelig of lastig de opgave ook is. Maatwerk is daarbij mijn uitgangspunt, iedere vraag en iedere organisatie is immers anders. 

De dienstverlening varieert van advies, training en analytics tot interim management. Op al deze gebieden beschik ik over een ruime ervaring binnen de overheid, gemeente, het hoger onderwijs en politieke organisaties. Dankzij een uitgebreid en gevarieerd netwerk van kleurrijke communicatieprofessionals kunnen we snel opereren. Ik sta paraat om u van raad en daad bij te staan.

Shahied Badoella MSc MEd

BADOELLA.COM

+31613467846

Mijn mijn veelzijdige ervaring in zowel de communicatie branche als het hbo onderwijs, overheid, zorg, vakbonden en politiek ben ik inzetbaar voor tal van organisaties, bedrijven en hogescholen met complexe communicatie-vraagstukken. Of ik interim communicatiemanager/-directeur of interim opleidingsmanager ben, ik creëer ruimte voor verschillen van inzicht om zo de betrokkenheid binnen team of samenwerkingspartners te vergroten; de onderlinge samenwerking wordt er rijker van om vanuit verschillende perspectieven te zoeken naar oplossingen. Samen én met ieder zijn specialisme als basis. Want uiteindelijk maken mensen het verschil.