DRIJFVEREN & COMMUNICATIE

Is er in uw werksituatie sprake van een win-win situatie? Worden uw intrinsieke behoeften en drijfveren voldoende bevredigd? Waar komt u ’s ochtends uw bed voor uit? Begrijpen wat u drijft, wat u motiveert, wat u inspireert en wat u als belangrijk beschouwt, is een belangrijke eerste stap in het verbeteren van uw prestaties, tevredenheid en geluk in ieders leven.

Wilt u weten wat uw Drijfveren PROFIEL is?

Uw drijfveren beïnvloeden uw gedrag en acties en zijn niet direct waarneembaar. Inzicht in uw drijfveren helpt om erachter te komen waarom u bepaald gedrag laat zien. Om goed te kunnen functioneren is het van belang dat uw drijfveren matchen met uw dagelijkse ritme, bijvoorbeeld uw werkzaamheden. Dit stimuleert uw passie, vermindert vermoeidheid, inspireert u en zal uw motivatie verhogen.

Onze drijfveren bepalen ons levensdoel en de richting die we kiezen, en zetten ons aan tot actie. Of we het ons nu realiseren of niet, we worden van binnenuit gedreven om aan deze persoonlijke behoeften te voldoen. De drijfverenanalyse is een objectieve methode om grip te krijgen op hetgeen ons van binnen écht motiveert. 

Kies voor een combinatie van uw persoonlijke Drijfveren profiel én uw persoonlijke DISC profiel zodat u over een complete talentenanalyse beschikt.

DISC- en Drijfverencoaches: Jitske Badoella-Appelhof en Shahied Badoella